Tarieven


Wij hanteren vaste tarieven voor onze behandelingen.

De tarieven van de verrichtingen van tandheelkundige behandelingen worden elk jaar opnieuw door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld en zijn daarom voor iedereen gelijk.
Heeft u specifieke vragen over de tarieven kunt u gerust contact met ons opnemen.


Betaalinformatie

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.


Betalen en Infomedics

In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.


Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.


Digitale facturatie

Wilt u uw rekening digitaal ontvangen, geef dan uw emailadres en mobiele telefoonnummer door aan ons. U ontvangt de digitale rekening dan op het emailadres dat bij ons bekend is. Na het uitvoeren van de extra controle (via sms-verificatie) kunt u uw rekening downloaden en direct betalen.


Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen?Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics viawww.infomedics.nl/hulp-vragen of bel 036-2031900


Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Neem dan contact op met Infomedics viawww.infomedics.nl/hulp-vragen


of bel 036-2031900

Contact

Gratis parkeren direct achter onze praktijk

Goed te bereiken met openbaar vervoer

Invalide vriendelijke praktijk


unsplash