Uw Digitale patiënten loket

Welkom bij uw persoonlijke digitale patiëntenloket!Inloggen

Meld u aan om toegang te krijgen tot uw patiëntenportaal.Afspraakoverzicht

Bekijk al uw geplande afspraken overzichtelijk in één oogopslag.Online Afspraakplanning

Voor sommige afspraaksoorten die reeds zijn voorgepland door onze praktijkmedewerkers, kunt u zelf eenvoudig online een afspraak inplannen.Wijzigingen

Online wijzigingen van reeds gemaakte afspraken zijn mogelijk tot 10 dagen voor de afspraakdatum. Als u uw afspraak binnen 10 dagen wilt annuleren of wijzigen, verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.Beheer uw afspraken op een handige en efficiënte manier via ons digitale patiëntenloket. Voor meer informatie en ondersteuning kunt u altijd contact met ons opnemen.


Bij spoedgevallen vragen wij u vriendelijk altijd telefonisch contact met onze praktijk op te nemen.

                                                

Uitleg afkortingenIntake (Eerste consult):

Een Intakeafspraak is uw eerste consult bei een van onze tandartsen. U dient een Intakeafspraak te maken als u een nieuwe patiënt bent en nog niet eerder bij onze praktijk bent geweest.


Preventie (Professionele Gebitsreiniging):

Een preventieafspraak is een afspraak bij een van onze preventieassistenten voor een professionele reiniging van uw gebit.

Als de tandarts heeft aanbevolen om deel te nemen aan een PARO-traject, vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen.


Combi RB (Professionele Gebitsreiniging en Controle bij Tandarts drs. Rinke Blok):

Een combi RB- afspraak is een preventieafspraak bij een van onze preventieassistenten, gevolgd door een aansluitende controle bij tandarts drs. Rinke Blok.


Combi TU (Professionele Gebitsreiniging en Controle bij Tandarts Dr. Thorben Utrecht):

Een combi TU- afspraak is een preventieafspraak bij een van onze preventieassistenten, gevolgd door een aansluitende controle bij tandarts Dr. Thorben Utrecht.


Combi IR (Professionele Gebitsreiniging en Controle bij Tandarts drs. Inge Roggeveen):

Een combi IR- afspraak is een preventieafspraak bij een van onze preventieassistenten, gevolgd door een aansluitende controle bij tandarts drs. Inge Roggeveen. Gelieve er rekening mee te houden dat online afspraken maken niet beschikbaar is voor alle behandelingen. Voor procedures zoals vullingen, Implantaten en andere, verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Gratis parkeren direct achter onze praktijk

Goed te bereiken met openbaar vervoer

Invalide vriendelijke praktijk


unsplash