Bleaching

Vindt u dat de kleur van uw tanden te donker is? Tanden bleken kan de oplossing voor u zijn. Bij onze tandartspraktijk kunnen wij u op een verantwoorde manier helpen uw tanden thuis te bleken, met minimale risico op schade en gevoeligheid.

Tanden bleken is een cosmetische tandheelkundige behandeling die de kleur van uw tanden kan verbeteren door vlekken en verkleuringen te verwijderen. Het is een veilige en effectieve manier om uw glimlach te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Wij gebruiken professionele bleekproducten die niet verkrijgbaar zijn in de winkel, waardoor de best mogelijke resultaten worden gegarandeerd.

Onze thuisbleekmethode omvat het gebruik van op maat gemaakte bitjes die u gedurende een bepaalde tijd per dag draagt. U kunt uw tanden bleken in het comfort van uw eigen huis en binnen enkele weken een stralend witte glimlach bereiken.

Als u geïnteresseerd bent in het bleken van uw tanden of als u vragen heeft over de procedure, neem dan gerust contact met ons op. Onze tandheelkundige professionals bespreken graag uw opties en helpen u de mooie glimlach te bereiken die u verdient.

Contact

Gratis parkeren direct achter onze praktijk

Goed te bereiken met openbaar vervoer

Invalide vriendelijke praktijk


unsplash