Behandelingen

Bij onze praktijk kunt u terecht voor diverse behandelingen op het gebied van medische en esthetische tandheelkunde.

Of u nu behoefte heeft aan een standaard controle, het laten vullen van een gaatje of het plaatsen van een kroon, brug of implantaat, wij staan voor u klaar om u de best mogelijke zorg te bieden.

Ons team van tandheelkundige professionals is volledig opgeleid en ervaren in het uitvoeren van deze procedures met de nieuwste materialen en technieken.


Maar we bieden meer dan alleen de basis tandheelkundige behandelingen. Als u op zoek bent naar esthetische tandheelkunde, kunt u bij ons terecht voor onder andere het plaatsen van facings, het bleken van uw tanden en het rechtzetten van uw tanden met behulp van een doorzichtige beugel. Ons doel is het om u te helpen bij het verkrijgen van een stralende glimlach, waar u trots op kunt zijn.


Bij ons vinden we het belangrijk om onze kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Daarom zorgen wij ervoor dat ons hele team regelmatig bijscholing krijgt, zodat we u altijd kunnen voorzien van de nieuwste en beste tandheelkundige zorg.


We begrijpen dat tandheelkundige behandelingen voor sommige mensen niet altijd prettig zijn, maar bij onze praktijk doen we er alles aan om u op uw gemak te stellen en uw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. We zullen er alles aan doen om uw behandeling zo pijnloos en stressvrij mogelijk te maken. Als u op zoek bent naar een tandartspraktijk die staat voor kwaliteit, comfort en esthetiek, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Contact

Gratis parkeren direct achter onze praktijk

Goed te bereiken met openbaar vervoer

Invalide vriendelijke praktijk